5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara iyi şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, dışarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu tip alelumum müstacel bir durumda hızla açılabilen geçmiş çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geçmiş çekilebilmesini katkısızlar.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan Yangın Kapısı sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri sayesinde kapılar zarar görmez.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından güvenli olunmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın bapları kadar bina güvenliği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane da kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının ne açıldığını afişlemek gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page